середу, 16 квітня 2014 р.

Твір роздум про любов

Любов найсвітліше, найніжніше і найжаданніше почуття. Любов оспівують поети, вона надихає на творчість, заради любові робляться найбезумніше вчинки.
Та на мою думку любов буває різна.
Любов до Батьківщини.
Тільки справжній патріот, закоханий в свою Вітчизну. Любов до своєї країни проявляється у знанні фольклору, збереженні традицій, та шануванні мови.
Любов до батьків та дітей.
Немає любові ніжнішої і суттєвішої ніж любов до своїх рідних. Шана і повага, головні подруги відчуття до батьків.
Чи бачили ви, з якою турботою і з якими почуттями обіймає мати своє немовля, як пригортає до себе і рахує кожний його подих, і посміхається лише від того, що дитинка поруч? Мені здається що любов і щастя, то речі які не можна розмежовувати. Справжня любов завжди закінчується щастям, а несправжня перевіряється часом.
Любов до тварин.
Такими почуттями захопленні люди чуттєвої натури, які надзвичайно турботливі і люблять навколишнє середовище.
Любов до протилежної статі.
Така любов це окрема тема, яка для мене скоріше називається коханням, ніж любов’ю.
Кохання чоловіка до жінки і навпаки, почуття глибоке і термін його дії залежить від характеру, сумісності і темпераменту.
Натхненні любов’ю, чоловіки дарують жінкам квіти, пишуть вірші, влаштовують романтичні побачення і носять на руках. Якщо жінці пощастить, це триватиме аж до самої старості, але таких випадків у житті, нажаль, не надто багато.
З часом почуття гаснуть і наступає звичка, люди живуть разом заради дітей і доживають свій вік у співіснуванні. На мій погляд є таке кохання, яке може тривати вічність. Все залежить від вміння розуміти, йти на поступки і підтримці.
Щасливі ті люди, які закохуються в свої половинки, щоранку по новому: кава в ліжку, записки на столику, квіти без особливого приводу. Такі знаки уваги потрібні і приємні не лише молоді, адже кожна жінка в незалежності від свого віку, прагне бути жаданною і відчувати себе красивою.
Кохайте, любіть і будьте коханими. Єдине, чого не допускайте, шаленої любові до себе, бо така любов, дуже часто переростає в егоїзм.

Залишайте відгук: